Rietdijk Uitvaartverzorging

Piet Rietdijk en Annet Rietdijk-Wesselius zijn beide kleinkinderen van de oprichters van de Uitvaartvereniging

Sinds 1921 worden uitvaarten in Leimuiden, Rijnsaterwoude en directe omgeving verzorgd door Rietdijk. Opa Rietdijk was mede-oprichter van de Uitvaartvereniging en startte tegelijkertijd met de teraardebestellingen. In 1953 is de onderneming overgenomen door zijn zoon Piet Rietdijk. Hij heeft het stokje in 2006 doorgegeven aan zijn zoon en schoondochter Piet en Annet Rietdijk-Wesselius.

Al meer dan 100 jaar is de samenwerking tussen de Uitvaartvereniging en Rietdijk een feit.
Ook niet-leden van de vereniging, van welke gezindte dan ook, kunnen een beroep doen op Rietdijk. Zij staan klaar voor alle inwoners van Leimuiden, Rijnsaterwoude en directe omgeving. De correcte en rustige wijze van handelen en begeleiden, in- en meelevend en dichtbij de nabestaanden, kenmerkt hun werk.

Informatie:
Rietdijk Uitvaartverzorging