Wat is een uitvaartvereniging en wat doet deze voor mij als lid?

Onze uitvaartvereniging biedt inwoners van Leimuiden en Rijnsaterwoude e.o. al meer dan 100 jaar een pakket aan rondom de uitvaart, waarbij voor de
leden veel zaken kosteloos of tegen gereduceerd tarief beschikbaar zijn, zoals:
– uitvaartleider op de dag van de uitvaart
– de laatste verzorging
– uitvoering van een uitvaart met 6 dragers
– gebruik van de rouwauto
– reductie op het gebruik van het mortuarium

Onze vereniging maakt hierbij gebruik van de diensten van Rietdijk Uitvaartverzorging.
Al vanaf het ontstaan van de vereniging werken beide partijen samen.

De leden van de vereniging betalen jaarlijks een geringe contributie (2022 € 20.- voor gezinslidmaatschap en € 15.– voor een alleenstaande). Inwonende kinderen tot 21 jaar zijn gratis lid. Wilt u lid worden en bent u ouder dan 25 jaar, dan wordt een instappremie gevraagd. Met onze leden proberen wij de vereniging ‘in leven’ te houden en ook in de toekomst goede en respectvolle uitvaarten te blijven verzorgen.

Lid worden? Lees de brochure hieronder. Meer informatie over het Lidmaatschap, bel 0172 509429 b.g.g. 0172 509873.
E-mail: ledenadm@uitvaartverenigingleimuideneo.nl. Of vul het contactformulier in.

U bent van harte welkom.